English    Русский   Italian   German  Español  中文  Latvian   Ελληνικά  български  Română  Lietuvių Português 

Higienizator zasadowy 12 kg

030103

Nie pieniący się, płynny koncentrat o charakterze zasadowym do mycia i dezynfekcji urządzeń mleczarskich, na bazie podchlorynu sodu i wodorotlenku sodu.
Bardzo skutecznie usuwa białko, tłuszcz, bakterie i grzyby.
Proces mycia prowadzić przez 15 minut, w temperaturze pokojowej lub w podwyższonej, nie przekraczającej 60 stopni C, stosując roztwór roboczy o stężeniu 0,5 – 2%.

Opis

Nie pieniący się, płynny koncentrat o charakterze zasadowym do mycia i dezynfekcji urządzeń mleczarskich, na bazie podchlorynu sodu i wodorotlenku sodu.


Bardzo skutecznie usuwa białko, tłuszcz, bakterie i grzyby.



Proces mycia prowadzić przez 15 minut, w temperaturze pokojowej lub w podwyższonej, nie przekraczającej 60 stopni C, stosując roztwór roboczy o stężeniu 0,5 – 2%.

Szczegóły produktu
030103
Nowy produkt

Opis

Ilość opakowań na palecie
40
opakowanie zbiorcze
1
8 innych produktów w tej samej kategorii:

Higienizator zasadowy 6 kg

Nie pieniący się, płynny koncentrat o charakterze zasadowym do mycia i dezynfekcji urządzeń mleczarskich, na bazie podchlorynu sodu i wodorotlenku sodu.Bardzo skutecznie usuwa białko, tłuszcz, bakterie i grzyby.Proces mycia prowadzić przez 15 minut, w temperaturze pokojowej lub w podwyższonej, nie przekraczającej 60 stopni C, stosując roztwór roboczy o...

W magazynie

Higienizator zasadowy 1200 kg

Nie pieniący się, płynny koncentrat o charakterze zasadowym do mycia i dezynfekcji urządzeń mleczarskich, na bazie podchlorynu sodu i wodorotlenku sodu.Bardzo skutecznie usuwa białko, tłuszcz, bakterie i grzyby.Proces mycia prowadzić przez 15 minut, w temperaturze pokojowej lub w podwyższonej, nie przekraczającej 60 stopni C, stosując roztwór roboczy o...

W magazynie

Higienizator zasadowy 75 kg

Nie pieniący się, płynny koncentrat o charakterze zasadowym do mycia i dezynfekcji urządzeń mleczarskich, na bazie podchlorynu sodu i wodorotlenku sodu.Bardzo skutecznie usuwa białko, tłuszcz, bakterie i grzyby.Proces mycia prowadzić przez 15 minut, w temperaturze pokojowej lub w podwyższonej, nie przekraczającej 60 stopni C, stosując roztwór roboczy o...

W magazynie

Higienizator zasadowy 240 kg

Nie pieniący się, płynny koncentrat o charakterze zasadowym do mycia i dezynfekcji urządzeń mleczarskich, na bazie podchlorynu sodu i wodorotlenku sodu.Bardzo skutecznie usuwa białko, tłuszcz, bakterie i grzyby.Proces mycia prowadzić przez 15 minut, w temperaturze pokojowej lub w podwyższonej, nie przekraczającej 60 stopni C, stosując roztwór roboczy o...

W magazynie

Higienizator zasadowy 25 kg

Nie pieniący się, płynny koncentrat o charakterze zasadowym do mycia i dezynfekcji urządzeń mleczarskich, na bazie podchlorynu sodu i wodorotlenku sodu.Bardzo skutecznie usuwa białko, tłuszcz, bakterie i grzyby.Proces mycia prowadzić przez 15 minut, w temperaturze pokojowej lub w podwyższonej, nie przekraczającej 60 stopni C, stosując roztwór roboczy o...

W magazynie

Higienizator zasadowy 2,4 kg x 12 szt.

Nie pieniący się, płynny koncentrat o charakterze zasadowym do mycia i dezynfekcji urządzeń mleczarskich, na bazie podchlorynu sodu i wodorotlenku sodu.Bardzo skutecznie usuwa białko, tłuszcz, bakterie i grzyby.Proces mycia prowadzić przez 15 minut, w temperaturze pokojowej lub w podwyższonej, nie przekraczającej 60 stopni C, stosując roztwór roboczy o...

W magazynie

Higienizator zasadowy 2,4 kg

Nie pieniący się, płynny koncentrat o charakterze zasadowym do mycia i dezynfekcji urządzeń mleczarskich, na bazie podchlorynu sodu i wodorotlenku sodu.Bardzo skutecznie usuwa białko, tłuszcz, bakterie i grzyby.Proces mycia prowadzić przez 15 minut, w temperaturze pokojowej lub w podwyższonej, nie przekraczającej 60 stopni C, stosując roztwór roboczy o...

W magazynie

Higienizator zasadowy 25 kg x 24 szt.

Nie pieniący się, płynny koncentrat o charakterze zasadowym do mycia i dezynfekcji urządzeń mleczarskich, na bazie podchlorynu sodu i wodorotlenku sodu.Bardzo skutecznie usuwa białko, tłuszcz, bakterie i grzyby.Proces mycia prowadzić przez 15 minut, w temperaturze pokojowej lub w podwyższonej, nie przekraczającej 60 stopni C, stosując roztwór roboczy o...

W magazynie

Śledź nas na Facebooku